Νέα και Ενημερώσεις

Συνεδρία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό κατά της Covid19 με την Αφγανική κοινότητα

Το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου στις 12:00 μ.μ. το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων μαζί με την κοινότητα των Αφγανών Προσφύγων και Μεταναστών διοργανώνει ενημερωτική συνεδρία για τον εμβολιασμό κατά της covid19. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της κοινότητας στην Αθήνα.

Τη συνάντηση με τα μέλη της κοινότητας θα τιμήσει ο κ. Τάκης Παναγιωτόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον COVID19.

Η ενημερωτική συνεδρία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης, “Εμβόλια για Όλους”, μία πρωτοβουλία της Intersos Hellas, του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων και του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της καμπάνιας, https://vaccinesforall.gr/ ενώ μπορείτε να ακολουθείτε και τη σελίδα μας στο FB: https://www.facebook.com/vaccinesforallgr.

Μπορείτε, επίσης, να δείτε και το video της καμπάνιας μας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=PUvN_aCATMU

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *