Νέα και Ενημερώσεις

FOOD FOR ALL: 3η Διανομή 2024

Την περασμένη Πέμπτη, για μία ακόμα φορά, στα πλαίσια του προγράμματος “Food for All”, ολοκληρώθηκε επιτυχώς η τρίτη διανομή του 2024 σε συνεργασία με την Intersos Hellas.

Καταφέραμε και πάλι να βοηθήσουμε δεκάδες ευάλωτες οικογένειες και άτομα να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες σε τρόφιμα. Παρ’ όλα αυτά, οι ανάγκες παραμένουν μεγάλες και κάθε βοήθεια – μικρή ή μεγάλη – είναι κρίσιμη για αυτούς τους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συνέχεια του προγράμματος καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024, με τη συνεχή υποστήριξη της Intersos Hellas και της Stichting Vluchteling, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Ο προγραμματισμός της επόμενης διανομής έχει ήδη ξεκινήσει!

Το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων έχει και θα έχει πάντα ως κύριο στόχο την άμεση βοήθεια περισσότερων και νέων ευάλωτων συνανθρώπων μας, την ένταξή τους στο πρόγραμμα, αλλά και την ενδυνάμωση και ανάδειξη της φωνής τους.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ολοκληρώσαμε επιτυχώς τον πρώτο γύρο διανομής στα τρία απομακρυσμένα κέντρα φιλοξενίας, συγκεκριμένα στην Ριτσώνα, Θήβα και Κόρινθο, και καταβάλλουμε υπερσπουδαία προσπάθεια για τη συνέχιση της διανομής σε αυτά τα κέντρα και όχι μόνο.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κονγκολέζικη Κοινότητα στην Αθήνα που για ακόμα μία φορά μας φιλοξένησε στον χώρο της για την πραγματοποίηση του προγράμματος, καθώς και όλους τους διερμηνείς και εθελοντές που βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο για την αποτελεσματικότερη εκτέλεση του προγράμματος. Μαζί, κάνουμε τη διαφορά σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *