Νέα και Ενημερώσεις

FOOD FOR ALL – 2η Διανομή

Τις δύο προηγούμενες μέρες, πραγματοποιήθηκε και η 2η διανομή του προγράμματος Food for All , σε συνεργασία με την Intersos Hellas.

Και αυτή την φορά, πάνω από 100 οικογένειες μας επισκέφθηκαν και συμμετείχαν στο πρόγραμμα λαμβάνοντας τρόφιμα. Από σήμερα ξεκινούν οι προετοιμασίες της 3ης διανομής, η οποία θα γίνει στα μέσα του Νοεμβρίου, με το πνεύμα της συνεισφοράς να διακατέχει ολόκληρη την ομάδα!

Βασικός μας στόχος είναι η ένταξη ακόμα περισσότερων και νέων ευάλωτων οικογενειών στο πρόγραμμα & η συνεχής προσπάθεια να καταγράφουμε όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που έρχονται αντιμέτωποι όλοι.

Βέβαια, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Stichting Vluchteling – SV, καθώς τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την υποστήριξη του. Ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ οφείλουμε στην Intersos Hellas, για την συνεργασία, την μεγάλη προθυμία της.

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά και τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières), για την διάθεση του χώρου τους και για την όρεξη τους να συνεισφέρουν ανιδιοτελώς. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους ωφελούμενους, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και την υπομονή τους κάθε φορά που περιμένουν να παραλάβουν τα προϊόντα.

Όλοι όσοι συνεισφέρουν στο πρόγραμμα, προσφέρουν με την σειρά τους κάτι σπουδαίο σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν καθημερινά ποικίλες δυσκολίες. Η ανακούφιση τους είναι σταθερά ο στόχος μας και ο πιο ουσιαστικός λόγος που το πρόγραμμα λειτουργεί!

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *