Νέα και Ενημερώσεις

FOOD FOR ALL – 1η Διανομή

Με μεγάλη μας χαρά, την περασμένη εβδομάδα, ξεκινήσαμε την διανομή τροφίμων μέσω του προγράμματος “Food For All”, σε συνεργασία με την Intersos Hellas.

Η διανομή διήρκεσε 2 ημέρες και πάνω από 100 οικογένειες  συμμετείχαν στο πρόγραμμα και έλαβαν τρόφιμα. Ήδη προετοιμάζεται η 2η διανομή, με στόχο την συνεισφορά και την παροχή τροφίμων (και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης) σε ακόμα περισσότερες ευάλωτες οικογένειες.

Ευχαριστούμε θερμά το Stichting Vluchteling – SV, καθώς χωρίς την υποστήριξη τους, το έργο αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Παράλληλα, ευχαριστούμε την Intersos Hellas, για την συνεργασία και την όρεξη που διέθεσε και εξακολουθεί να διαθέτει, ώστε το πρόγραμμα να αποδίδει συνεχώς στο μέγιστο των δυνατοτήτων του! Επίσης, ένα ακόμη σημαντικό ευχαριστώ στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières), για την διάθεση του χώρου τους, και για την εξυπηρέτηση τους σε ό,τι τους χρειαστήκαμε.

Η συνεισφορά και βοήθεια όλων όσων συμμετείχαν με τον τρόπο τους στο πρόγραμμα Food For All, είναι αναμφισβήτητα και αυτή ανεκτίμητη. Η προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη και η προσπάθεια ανακούφισης τους, ήταν, είναι, και θα είναι προτεραιότητα μας. Όπως είναι ευρέως γνωστό οι ανάγκες είναι μεγάλες και οποιαδήποτε συμβολή σε τρόφιμα και είδη υγιεινής για μητέρες και παιδιά είναι ιδιαίτερα σημαντικές και σαφώς συνεκτιμάται.

Τηλ. επικοινωνίας: 2130282976

Διεύθυνση: Στουρνάρη 57, Αθήνα 10432

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *