Νέα και Ενημερώσεις

Συνεδρίες ενημέρωσης στο γραφείο του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων για τον εμβολιασμό κατά της COVID19

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, 16 και 17 Δεκεμβρίου, το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων πραγματοποίησε δύο (2) συνεδρίες ενημέρωσης με αραβόφωνους αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης “Εμβόλια για Όλους”.

Το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων ενημέρωσε τους συμμετέχοντες στις συναντήσεις για το καθολικό δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία του εμβολιασμού, αλλά και για την αναγκαιότητα συμμετοχής για την προστασίας της προσωπικής και της δημόσιας υγείας.

Οι συμμετέχοντες στις δύο συνεδρίες ανέπτυξαν τους προβληματισμούς τους αναφορικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες για την πρόσβαση στη διαδικασία – δικαιολογητικά έγγραφα κι επικοινωνία με τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών – ενώ αξιοσημείωτη υπήρξε η διάθεσή τους για διάλογο πάνω σε ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία.

Το σωματείο μας ενημέρωσε, ακόμη, τους συμμετέχοντες πως διατηρεί τα γραφεία του ανοιχτά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 10:00 – 13:00, για ενημέρωση, αλλά κι υποστήριξη όσων επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στη διαδικασία.

Οι συναντήσεις διεξήχθησαν με την απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό και την αποφυγή της διασποράς του COVID19.

Εμβολιαζόμαστε όλοι στέλνοντας ΜΑΖΙ ένα κοινό κι ισχυρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού κατά της COVID19.

Προφυλάσσουμε την κοινότητά μας, προφυλάσσουμε τον εαυτό μας, προφυλάσσουμε την κοινωνία!

Εμβόλια για Όλους!

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *