Νέα και Ενημερώσεις

Λέμε “YES” στην εργασιακή ένταξη!

Την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου στα γραφεία του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων φιλοξενήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον θεματικό εργαστήριο στο πλαίσιο του προγράμματος “Young Entrepreneurs Succeed, ένα έργο που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Εταιρεία της Καρδίτσας ως εταίρος διακρατικής σύμπραξης.

Το έργο αποσκοπεί στην υποστήριξη νέων άνεργων εκτός εργασίας, εκπαίδευσης κι επαγγελματικής κατάρτισης (NEETs), ηλικίας 18 – 29 ετών. Στο πλαίσιο αυτό η Αναπτυξιακή Εταιρεία της Καρδίτσας παρέχει υπηρεσίες επιμόρφωσης, συμβουλευτικής υποστήριξης και mentoring σε NEETs σε όλη την Ελλάδα, με στόχο τη βελτίωση των δεξιοτήτων και των επαγγελματικών τους προσόντων.

Το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων, έχοντας συμβουλευτικό ρόλο στο πρόγραμμα, προσκάλεσε μέλη των προσφυγικών και μεταναστευτικών κοινοτήτων στη συνάντηση με τον επικεφαλής του διεθνούς δικτύου mentoring, “Youth Business International”, κ. Jorg Schoolman.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τηρώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή της διασποράς του COVID19.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα YES μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Εταιρείας Καρδίτσας, αλλά και του ίδιου του προγράμματος.

https://anka.gr/index.php/el/kyries-plirofories

https://youngentrepreneurssucceed.com/

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *