Νέα και Ενημερώσεις

Το GFR F.C. στέλνει το μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού κατά της covid19

Την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Αλεπότρυπας στην Κυψέλη είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε την Πρόεδρο της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας και πνευμονολόγο στο νοσοκομείο αναφοράς για covid19 “Η Σωτηρία”, κ. Μάτα Τσικρικά.

Οι αθλητές της ομάδας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε βάθος για την covid19, για το δικαίωμα αλλά και την ανάγκη τους να εμβολιαστούν, καθώς και για όσα τους απασχολούν σχετικά με το κομμάτι της υγείας και ειδικότερα στην περίοδο της πανδημίας.

Η συνεδρία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας “Εμβόλια για Όλους” που έχει ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των προσφυγικών και μεταναστευτικών κοινοτήτων.

Ήταν μεγάλη μας τιμή η παρουσία της κ. Τσικρικά, η οποία, μάλιστα, παρευρέθηκε στην πρωινή προπόνηση της ομάδας μετά από συνεχόμενη πολύωρη βάρδια στο νοσοκομείο αναφοράς. Για εμάς, άνθρωποι σαν την κ. Τσικρικά, αποτελούν πραγματικό πρότυπο και το λιγότερο που μπορούμε να τους προσφέρουμε ως ανταμοιβή για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους είναι να εμβολιαστούμε.

Εμβόλια για Όλους.

Το οφείλουμε στους ανθρώπους που μας υπηρετούν. Σε ανθρώπους όπως η κ. Μάτα Τσικρικά.

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *