Νέα και Ενημερώσεις

Εμβόλια για Όλους: Γιατί ο COVID19 δεν κάνει διακρίσεις.

Το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου στα γραφεία της κοινότητας των Αφγανών Προσφύγων και Μεταναστών, το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων συνδιοργάνωσε μαζί με την κοινότητα μία συνεδρία ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για τον εμβολιασμό κατά της COVID19 με την παρουσία του Επίτιμου Καθηγητή της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων που συμβουλεύει την Πολιτεία για την πανδημία, κ. Τάκη Παναγιωτόπουλου.

Ο διάλογος που αναπτύχθηκε μεταξύ του κ. Παναγιωτόπουλου και των μελών της κοινότητας ήταν εξαιρετικά χρήσιμος αφού απαντήθηκε μία σειρά από κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, μέχρι και τη διαδικασία της εγγραφής. Η συζήτηση ήταν δυναμική και διήρκησε κοντά στη 1,5 ώρα, με τα μέλη της κοινότητας να ενημερώνονται αναλυτικά για όλα τα ζητήματα που τα απασχολούν.

Η συνεδρία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης των προσφυγικών και μεταναστευτικών κοινοτήτων, μίας πρωτοβουλίας της Intersos Hellas, του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων και του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις τελευταίες ενημερώσεις της καμπάνιας μας στην ιστοσελίδα μας https://vaccinesforall.gr/ όπου μπορείτε να διαβάσετε περιεχόμενο σε 10 γλώσσες.

Παράλληλα, μπορείτε να ακολουθείτε τη σελίδα μας στο FB: https://www.facebook.com/vaccinesforallgr

Εμβολιαστείτε!
Προστατέψτε τον εαυτό σας, προστατέψτε την κοινότητα σας, προστατέψτε την κοινωνία!
Εμβόλια για Όλους!

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *