Ο τελευταίος χορός… Ας ενωθούμε όλοι για να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται ανάγκη!

Home / Ευαισθητοποίηση / Ο τελευταίος χορός… Ας ενωθούμε όλοι για να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται ανάγκη!
Ο τελευταίος χορός… Ας ενωθούμε όλοι για να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται ανάγκη!

Ο τελευταίος χορός για την καμπάνια μας

Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου της πανδημίας, η συμβολή σας στις προσπάθειές μας για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ήταν εξαιρετικά συγκινητική.

Αυτή τη στιγμή η καμπάνια μας έχει φτάσει στο 64% του στόχου της στην πλατφόρμα του Give & Fund. Η καμπάνια μας θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τις 25 Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι απομένουν, ακόμη, δέκα ημέρες. Κάθε δωρεά σας είναι υπερπολύτιμη με δεδομένο ότι οι ανάγκες των ανθρώπων που πλήττονται σκληρότερα από τις συνέπειες της πανδημίας αυξάνουν ολοένα και περισσότερο.

Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για την Ένταξη και τη Μετανάστευση (EPIM) αποφάσισε να υποστηρίξει χρηματοδοτικά την προσπάθειά μας. Αυτή η βοήθεια θα ενισχύσει σημαντικά το έργο μας.

Μέχρι στιγμής έχουμε διανείμει σε προσφυγικές και μεταναστευτικές κοινότητες στην Αθήνα, αλλά και σε ανθρώπους μεμονωμένα, περισσότερα από 360 κουπόνια αγοράς ειδών πρώτης ανάγκης. Έτσι, λοιπόν, οι άνθρωποι διατηρούν τη δυνατότητα να πάνε στο σουπερμάρκετ και να αγοράσουν με τα κουπόνια ό,τι χρειάζονται, θέτοντας εκείνοι τις πρωτεραιότητες στις ανάγκες τους. Ταυτόχρονα, έχουμε, ήδη, προγραμματίσει τη διανομή 200 επιπλέον κουπονιών ενώ για την τρέχουσα εβδομάδα έχουμε παραγγείλει περισσότερα από 400.

Επιπρόσθετα κι ενώ το γραφείο μας παραμένει ανοιχτό, τηρώντας, πάντοτε, τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, δεχόμαστε δωρεές σε ρούχα, τρόφιμα και γενικότερα υλική βοήθεια.

Η διανομή της βοήθειας αυτής, πέρα από τη συνεργασία και το συντονισμό με τις προσφυγικές και μεταναστευτικές κοινότητες, πραγματοποιείται με τη σημαντική συμβολή εθελοντών – φίλων του σωματείου οι οποίοι παραδίδουν κατ’ οίκον τη βοήθεια σε τρόφιμα, κουπόνια, ρούχα κ.α. Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους.

Στο Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων εργαζόμαστε σκληρά για να αξιοποιήσουμε κάθε βοήθεια που μας αποστέλλετε όλο αυτό το διάστημα. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλες κι όλους μέσα από την καρδιά μας για την υποστήριξή σας.

Σε αυτήν την κρίσημη συγκυρία, ας ενωθούμε όλοι μαζί για να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

 

%d bloggers like this: