Ο δρόμος της ένταξης των προσφύγων

Home / Δελτίο Τύπου / Ο δρόμος της ένταξης των προσφύγων
Ο δρόμος της ένταξης των προσφύγων

Διαδικτυακός διάλογος με θέμα την ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία

Την Πέμπτη, 25 Ιουνίου στις 18:00 το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων διοργανώνει διαδικτυακό διάλογο με θέμα την ένταξη κι ενσωμάτωση των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία.

Με δεδομένες τις παρούσες υγειονομικές συνθήκες και τηρώντας απαρέγκλιτα τις συστάσεις της Πολιτείας για αποφυγή του συγχρωτισμού, θέσαμε σε παύση τις προ – αποφασισμένες δράσεις εν όψει των καθιερωμένων ετήσιων εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας του Πρόσφυγα στις 20 Ιουνίου.

Έτσι, προχωράμε στη διοργάνωση σειράς διαδικτυακών διαλόγων με θέματα τα οποία άπτονται τόσο του προσφυγικού και μεταναστευτικού, όσο κι ευρύτερα του δημοσίου ενδιαφέροντος.

Στο πάνελ συζήτησης θα συμμετάσχουν οι:

Γκέλη Αρώνη, Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Συντονισμού και Παρακολούθησης της Εκπαίδευσης των Προσφύγων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Μαρία Βουλγαρίδου, Κοινωνική Λειτουργός και Συντονίστρια εκπαίδευσης προσφύγων στο Σχιστό

Λευτέρης Παπαγιαννάκης, Επικεφαλής Συνηγορίας, Πολιτικής και Έρευνας στο Solidarity Now

Γιώργος Σιμόπουλος, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης στο ελληνικό τμήμα της UNICEF

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Μαχμούντ Αμπντελρασούλ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων και μέλος της μη κυβερνητικής οργάνωσης Almasar.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στην πλατφόρμα του zoom και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων στο Facebook.

Συντονιστείτε την Πέμπτη, 25 Ιουνίου στις 18:00

 

%d bloggers like this: