Επιστροφή στη δράση!

Home / Ευαισθητοποίηση / Επιστροφή στη δράση!
Επιστροφή στη δράση!

Επιστροφή στη δράση για την ποδοσφαιρική ομάδα

Τρεις μήνες ήταν πολλοί. Από ένα σημείο κι έπειτα μετρούσαμε αντίστροφα για την επιστροφή μας στο γήπεδο. Μόνη μας έγνοια, πότε θα βρεθούμε ξανά.

Στις 18 Ιουνίου η ποδοσφαιρική ομάδα του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων, μετά από πολύ καιρό αγωνιστικής απραξίας λόγω της πανδημίας που προκάλεσε την αναγκαστική παύση των δραστηριοτήτων, επέστρεψε στην έδρα της στην Αλεπότρυπα της Κυψέλης και προπονήθηκε, ξανά.

Πριν από την επιστροφή, ωστόσο, στην αγωνιστική δράση, η ομάδα μας, ως όφειλε, εξετάστηκε τόσο από πνευμονολόγο, όσο κι από καρδιολόγο, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγειονομική προστασία κι ασφάλεια των ίδιων των αθλητών. Άλλωστε, εάν μας έχει διδάξει μέχρι στιγμής κάτι αυτή η δύσκολη εμπειρία της πανδημίας, είναι το ότι η υγεία είναι πάνω απ’ όλα κι ότι πρέπει να προσέχουμε ο ένας τον άλλο.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Ερυθρό Σταυρό και στον Πρόεδρο, κ. Αντώνη Αυγερινό, που αποδέχθηκε το αίτημά μας για τη διεξαγωγή ιατρικών εξετάσεων για τους αθλητές και το προσωπικό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων. Ταυτόχρονα, οφείλουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό της Καλλιθέας, στην Προϊσταμένη κ. Φωτοπούλου και στο εξαιρετικό προσωπικό. Ο επαγγελματισμός και το ήθος τους υπήρξε χαρακτηριστικός καθ’ όλη την πορεία των ιατρικών εξετάσεων. Φυσικά, ευχαριστούμε θερμά και τους γιατρούς μας, την πνευμονολόγο κ. Σταύρου και τον καρδιολόγο κ. Κουράκο.

Η επιστροφή μας στην αγωνιστική δράση έφερε και τη σφραγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο, κ. Άννα Ροκοφύλλου, τον Αντιπρόεδρο, κ. Γιούρκα Σεϊταρίδη και τον κ. Φώτη Ρουμελιώτη.

Η ποδοσφαιρική μας ομάδα ολοκλήρωσε τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του anexartito.com και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, θέτοντας, νέους στόχους και βάσεις για τη βελτίωσή της. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, κ. Πλουσή ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό μα και πολύ φιλόξενο.

Θα μας βρίσκετε κάθε Τρίτη και Πέμπτη τα πρωινά στο γήπεδο της Αλεπότρυπας στην Κυψέλη.

Γιατί, επιστρέψαμε για να μείνουμε!

 

 

 

%d bloggers like this: